Den oversete perle i Danmark
Med dette foredrag vil jeg gerne gøre dig nysgerrig på...

Den oversete perle i Danmark
Med dette foredrag vil jeg gerne gøre dig lidt mere nysgerrig på en af de oversete naturperler herhjemme.

I vores stræben efter at komme ud i verden glemmer vi ofte de muligheder, vi har for næsen af os. Mange har cyklet på Hærvejen, og mange har gået enkelte etaper og udvalgte dele af Hærvejen, men der er ikke så mange, der har gået den som en sammenhængende rute.

Hærvejen, som også kaldes Oksevejen, går fra Hirtshals/Frederikshavn i Nordjylland til grænsen mod Tyskland, og har i mere end 1000 år været en af Jyllands vigtigste veje. Herfra kom man ud i Europa. Og pilgrimme fulgte vejen helt til bl.a. Santiago de la Compostela.

At vandre hærvejen er en fantastisk oplevelse med en unik varieret natur, hvor du naturligvis også møder langsomhed, frihed, enkelhed, stilhed, fællesskab og ikke mindst dig selv.

Mere end 600 km opmærket vandrerute venter dig på Hærvejen.

Foredraget indeholder naturligvis flotte billeder og video og er fortrinsvis et praktisk foredrag, hvor jeg beskriver ruten, overnatningsmuligheder og oplevelser. Planlægger du selv at gå Hærvejen, vil du kunne få en masse praktiske råd og få svar på dine spørgsmål om ruten, overnatning, mad osv.

Til slut vil jeg komme ind på måske den mest berømte vandrerute i Europa i øjeblikket, Camino Francés, bare kaldet Caminoen. Du vil høre lidt om ruten og om nogle af de mest praktiske ting som udstyr, overnatning, mad osv., så du kan sammenligne og træffe dit valg.

Læs meget mere om Hærvejen her 

Er du interesseret i at arrangere/booke et foredrag i din forening eller virksomhed, er du naturligvis meget velkommen til at Kontakte mig