Tag med på en vandring på næsten 270 km. En vandring der nemt kan klares på en 14 dages ferietur.
På disse 10-11 dages vandring vil du smage på det at vandre en caminovandring og den er lige præcis lang nok til at du vil opleve det utrolige sammenhold og den unikke åbenhed og gæstfrihed hos både Portugisere og de andre pilgrimme.

Camino Portuguese er blevet populær indenfor de sidste par år, men er endnu jomfruelig og ikke nær så besøgt/overrendt som Camino Francé.

Kom og hør et praktisk foredrag om hvordan du forbereder dig til 14 dages ferie på en vandretur for livet. 
Du vil her få gode ideer til de helt praktiske ting som udstyr, hvad skal du have med i rygsækken, vandringen, etaperne, mad, overnatning osv.

 

 


Lidt om indholdet
Foredraget er udelukkende et praktisk orienteret foredrag, og det henvender sig til dig, der måske selv planlægger at tage af sted. Jeg giver et overblik over ruten og fortæller om overnatningsmuligheder, mad og drikke samt om hvordan du finder vej.
Foredraget varer typisk lidt over en time og efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Kunne du tænke dig at høre lidt mere om hvad en længere vandretur kan give af personlig udvikling, personlige oplevelser, mystiske og spirituelle oplevelser ?
Ja, så bør du måske overveje mit foredrag "Caminoen - Og den personlige rejse"

 

Er du interesseret i at arrangere/booke et foredrag i din forening eller virksomhed, er du naturligvis meget velkommen til at sende mig en forespørgsel ved at benytte formularen herunder.

 

Forespørgsel om foredrag
Skriv dit navn her
Skriv din email adresse her
Skriv din adressen på din hjemmeside her
Skriv din forespørgsel her