Gå stress væk

Med udgangspunkt i en pilgrimsvandring på den berømte Camino Francés fra Saint Jean Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien, fortæller Lars Pedersen om sin rejse for livet….

Med udgangspunkt i en pilgrimsvandring på den berømte Camino Francés fra Saint Jean Pied de Port i Frankrig til Santiago de Compostela i Spanien, fortæller Lars Pedersen om sin indre rejse fra en opvækst i trygge rammer via en mørk periode med stress og dyb depression og tilbage til lyset og et normalt liv igen..

En historie der bliver fortalt levende, ærligt og med humor, tager Lars dig med på en meget personlig rejse, hvor han blandt andet fortæller om et liv der leves på overfladen og en evig stræben efter anerkendelse. En historie, der beskriver et tilsyneladende godt liv, men også et liv, hvor presset fra blandt andet job og en krævende omverden betød to år i dyb depression.

Hør historien om, hvordan Lars langsomt fandt ind til den rigtige version af sig selv og kom tilbage til en normal tilværelse..

Dette foredrag kan være inspiration for yngre mennesker, for dig der er midt i livet og for dig der nyder det gode seniorliv. Mange har efter dette foredrag fået inspiration til at finde den indre ro, men også inspiration til både en indre og en ydre vandretur.

Foredraget varer cirka 2 timer og efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål og eventuelt debattere forskellige emner.

Er du interesseret i at arrangere/booke et foredrag i din forening eller virksomhed, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig.