Tag med på en vandring på 800 km.

Her vil du opleve en fantastisk natur, kultur, glæde, smerte, passion, mystiske oplevelser og ikke mindst en meget personlig beretning om en fantastisk rejse.

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med Caminoen i form af TV udsendelsen 'Bertelsen på Caminoen' fra DR2. Vandreruten El Camino i det nordlige Spanien er traditionelt set for kristne på pilgrimsfærd til Santiago de Compostela, men i dag møder du en blandet skare af nationaliteter. Ruten byder på afstresning, ro og smukke naturoplevelser.

Dette foredrag om Caminoen bringer dig med på en rejse fra Saint Jean Pied-de-Port i Sydfrankrig via Santiago de Compostela til Finisterre i det vestlige Spanien, også kaldet Verdens ende. Her vil du møde pilgrimme, tempelriddere, spaniere, den lokale bar, refugier, mad, vin. Her kan du trække stikket helt ud og lade facebook, radio, tv, mobilen og den unødvendige støj blive hjemme.

Overvejer du selv at gå en Camino, vil du også få gode ideer til de helt praktiske ting som udstyr, hvad du skal have med i rygsækken, vandringen, etaperne, mad, overnatning osv.

 


Lidt om indholdet

Foredraget er udelukkende et praktisk orienteret foredrag, og det henvender sig til dig, der måske selv planlægger at tage af sted. Jeg giver et overblik over ruten og fortæller om overnatningsmuligheder, mad og drikke samt om hvordan du finder vej.
Foredraget varer typisk lidt over en time og efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

 

Jeg viser billeder og video og fortæller historier, myter og egne personlige oplevelser. Jeg beretter også om både den indre rejse og den ydre rejse.
Jeg medbringer min rygsæk og viser, hvad jeg medbragte og fortæller om hvordan man forbereder sig praktisk til at komme af sted, hvad kræver det fysisk, og hvordan man kommer i gang.

Kunne du tænke dig at høre lidt mere om, hvordan en længere vandretur kan give personlig udvikling samt mystiske og spirituelle oplevelser?

Ja, så bør du måske overveje mit foredrag "Caminoen - Og den personlige rejse" eller "En rejse for livet"

 

Er du interesseret i at arrangere/booke et foredrag i din forening eller virksomhed, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig.