I dette helt nye foredrag fortæller jeg om min rejse direkte ind i stress og depression og naturligvis også om vejen tilbage til livet igen.

Både vandreture og golf har spillet en stor rolle i min indre rejse tilbage til et normalt liv igen. Og da jeg nu i nogle år har fortalt historien om hvordan mine vandreture har været den rene terapi, er tiden nu kommet til at fortælle historien om hvordan Golf har spillet en ligeså afgørende rolle i mit liv de sidste 10 år.

For snart 10 år siden blev jeg ramt af stress. Først lagde jeg ikke mærke til det, men det udviklede sig stille og roligt til alvorlig stress og senere til en dyp depression.

Vejen tilbage har været lang og Golf har været en stor del af den rejse. Den evige kamp om det perfekte slag. 100% fokus på det næste slag, det sociale samvær...
Alt sammen har det været en stor hjælp på min vej tilbage til et normalt liv igen.

 

Lidt om indholdet

Foredraget starter med beretningen om, hvordan jeg overhovedet kom i den situation hvor jeg blev ramt af stress og depression. Dernæst fortæller jeg om hvordan golf har været en betydende faktor for min vej tilbage og hvad der har været helt essentielt for at jeg idag har et normalt liv igen. 

Foredraget vare cirka 5 kvarter og der er mulighed for at afslutte det hele med en åben debat, hvor vi kan tage forskellige emner op.

Er du interesseret i at arrangere/booke et foredrag i din forening eller virksomhed, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig.