Der findes mange rigtig gode herberger(på spansk: Albergue) på Caminoen og det vil være en umulig opgave at skulle kvalificere, eller anbefale dem.
Jeg har kun oplevet gode herberger forstået på den måde at jeg altid har følt mig velkommen og de har været meget venlige og hjælpsomme. At der så kan være stor forskel på standarden af både senge, badeforhold osv. er bare endnu en oplevelse på vejen. Og lad dig ikke snyde af udseendet... Der kan gemme sig alverdens ting bag et ellers "kedeligt" ydre... Og skulle du støde på et du absolut ikke kan holde ud. Ja, så er der jo ofte et andet inden for kort afstand. 
På hjemmesiden http://www.urcamino.com/ kan du selv planlægge din tur og lave en liste over herberger du kommer forbi på din vej. Forskellige ikoner viser hvilke faciliteter der er i byerne og på herbergerne. Mange herberger tilbyder f.eks. varmt vand, vaskemaskine, WiFi osv. Med dette værktøj er det nemt at planlægge hvor du vil overnatte og få et overblik over hvad det sådan cirka vil koste.